שמן חוחובה 125 מ"ל – Body & Soul

במלאי ()

יתרונות של שמן חוחובה:

  • נספג  מהר בעור ותורם לעור רכך וגמיש
  •  עוזר במניעת קמטים 
  • לטיפול בקצוות מפוצלים
  • בעור קרקפת יבש
  • להחלקת העור באזורי גילוח
  • מרגיע גרד מעקיצות ויובש
  • משפר צלקות
  • מטשטש כתמי עור
  • מרגיע כוויות
  • מעולה לעיסוי.


תכולה: 125 מ"ל

הוראות שימוש לקורא על המוצר

מידע נוסף:

צמח החוחובה גדל באקלים חצי מדברי וגידולו העיקרי הינו במקסיקו, קליפורניה ובנגב בישראל שבו מגדלים חוחובה אורגנית ואיכותית ביותר. השמן צבעו צהוב, מכיל פרוטאין, מינרלים, חומר דמוי שעווה, דמוי קולגן. החוחובה אינה שמן במלוא מובן המילה אלא שעווה נוזלית והיא אסורה למאכל או לשימוש פנימי. שימושים בקוסמטיקה: עור מודלק, ספחת, אקזמה, פצעי בגרות, טיפול בשיער, כל סוגי העור,מעולה לשכבות העמוקות של העור. השמן משפר את גמישות העור, מונע רפיון עור, מרגיע ומעלים אדמומיות, מחדש תאי עור, מעדן קמטים קיימים ומונע הופעת קמטים חדשים. השמן נספג בעור ללא הרגשת שמנוניות מכיל ריכוז גבוה של ויטמין Eטבעי ומגוון עשיר של ויטמינים ומינראליים המצויים בגרעין הטבעי. בשימוש חיצוני החוחובה נמצאת ברוב התערובות הקוסמטיות מכיוון שהחוחובה הינה שעווה תפקידה לעקב את התאיידות הלחות הטבעית של הגוף. שמן החוחובה מתחמצן במהירות גבוהה על שטח העור ולכן הוא מומלץ בשילוב עם שמן נבט חיטה ושמנים צמחיים נוספים. בטיפול בעור שמן מומלץ בשילוב עם שמן פשתן. השימוש בחוחובה משאיר עור רך וגמיש ומלא לחות. תמצית החוחובה של רוטס מכילה ריכוז גבוה של ויטמין Eטבעי ומגוון עשיר של ויטמינים ומינרליים המצויים בגרעין הטבע

לקריאה על שמנים נוספים מוזמנים לקרוא כאן: http://xn--5dbamkg7c2c.com/oils-from-nature.html

  • ₪57.90
מחיר רגיל: ₪72.90, החיסכון שלך ₪15.00
  • 21% החיסכון שלך
כמות: